Ferrera blij met contractverlenging: "We gaan nog veel mooie momenten beleven"

Ferrera blij met contractverlenging: "We gaan nog veel mooie momenten beleven"
Foto: © Photonews

Emilio Ferrera zet eerstdaags zijn krabbel onder een tweejarig contract bij KRC Genk. Na een geslaagde interim-periode nemen de Limburgers de Spaans-Belgische oefenmeester dus definitief in dienst. "We gaan nog veel mooie momenten beleven", klonk het op de wekelijkse persbabbel.

Ferrera nam enkele maanden geleden de fakkel over van de ontslagen Mario Been. Onder de interim-coach krabbelde Genk langzaam aan opnieuw overeind en liet het zien dat de zwarte periode achter de rug is. Het bestuur is overtuigd en wil de toekomst tegemoet met deze coach.

"Het is goed dat er eindelijk duidelijkheid is"

Dat het bestuur zelf aangaf dat het verder wil met Ferrera, doet de coach enorm veel deugd. “Het is goed dat er eindelijk duidelijkheid is. Ik ben best tevreden over wat we de voorbije maanden gepresteerd hebben. Zeker als je weet in welke omstandigheden ik deze groep aantrof en aan welke dramatische reeks Genk bezig was.”

Maar nu kijken ze in de Cristal Arena enkel nog vooruit, naar de toekomst. “Genk is niet alleen een topclub: het is het visitekaartje van een regio en een club met geschiedenis. We gaan samen nog veel mooie momenten beleven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties