Reactie Sobota trapt Club naar pole position: "Maar we hadden al eens een voorsprong"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Sobota trapt Club naar pole position: "Maar we hadden al eens een voorsprong"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won vanmiddag met het kleinste verschil bij Standard. Waldemar Sobota bekroonde een uitstekende wedstrijd met een doelpuntje. "Ik ben tevreden dat we opnieuw in de race om de titel zitten."

Cédric De Volder in Luik

Waldemar Sobota dompelde Sclessin vanmiddag in een ijzige stilte. De Pool van Club Brugge slalomde zich een weg voorbije de Luikse defensie en knalde het leer via de hand van Eiji Kawashima tegen de touwen. Het doelpunt van de flankaanvaller kan achteraf wel eens enorm belangrijk blijken.

"We zullen wel zien waar het doelpunt ons zal brengen", blijft Sobota met de voetjes op de grond. "Ik ben alleszins enorm blij met de treffer. Het is oké om vanavond te vieren, maar vanaf morgen moeten we opnieuw beseffen dat er nog twee wedstrijden op het programma staan."

Vanavond vieren, morgen focus op twee resterende wedstrijden

Club had het vanmiddag allesbehalve onder de markt in de Vurige Stede. De Rouches domineerden zelfs het grootste deel van de wedstrijd. "Het is hier nooit eenvoudig in Luik. Net daarom prijzen we ons gelukkige met deze overwinning. En het belangrijkste is dat er we opnieuw in de race om de titel zitten."

Club springt immers over de Rouches naar de eerste plaats in het klassement. Hoe groot zijn de kansen op de titel? "Twee weken geleden hadden we ook twee punten voorsprong op onze concurrenten, maar vorige week was die voorsprong ook alweer weg. Het geloof in de groep is zeker en vast aanwezig, maar we moeten nu de twee resterende wedstrijden tot een goed einde brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties