Club mist sterkhouders: "Hopelijk kan Lestienne nog één keer ontploffen"

Mattias Verhaeghe
| 30 reacties
Club mist sterkhouders: "Hopelijk kan Lestienne nog één keer ontploffen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge speelt morgen de topper tegen Genk. Blauw-Zwart moet door blessures en schorsingen wel heel wat sleutelspelers missen. Zo is Odjidja nog altijd niet klaar voor de strijd.

Vadis Odjidja sukkelt nog altijd met zijn blessure. De middenvelder is niet klaar voor de topper tegen Genk en zit dus ook niet in de selectie. Naast Odjidja zullen ook Timmy Simons en Jesper Jorgensen niet aantreden in de Cristal Arena. Beide spelers zijn geschorst.

Daardoor moet Preud’homme op zoek naar oplossingen. “Ik heb al een oplossing, zelfs meerdere. Er kunnen heel wat spelers op de plaats van Simons spelen. Denk maar aan Sobota, hij is een type die die rol kan overnemen. Maar er zijn nog spelers die een optie zijn voor die plaats”, aldus Preud’homme tijdens de persconferentie.

Sobota kan de rol van Simons perfect overnemen

Maxime Lestienne moest tijdens de vorige verplaatsing op Genk tevreden zijn met een plaats op de bank. Maar daar hoeft hij nu niet voor te vrezen. "Alles kan, maar Lestienne zal wellicht starten morgen. Ik hoop dat hij in de laatste twee wedstrijden zijn beste niveau haalt, dat hij nog één keer kan ontploffen. Dat kan ons heel veel helpen."

Ook De Sutter heeft hier en daar wat last. “We bekijken de situatie van Tom tot op het laatste moment. Hij heeft zich al opgeofferd voor de ploeg. Op Standard zag je ook dat hij wat last had van kwaaltjes. We zien wel hoe hij zich vandaag en morgen voelt. Voor iedereen is het zwaar momenteel, we moeten doorbijten. Desnoods spelen er een paar spelers met kleine kwaaltjes, in het belang van de ploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties