Schouterden ontevreden na puntendeling: "We geven het kinderlijk weg"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Schouterden ontevreden na puntendeling: "We geven het kinderlijk weg"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen liep tegen Moeskroen-Péruwelz tot 2-0 uit, maar zag de bezoekers nog voor rust de bordjes weer in evenwicht brengen. Hoewel zijn ploeg met tien man een punt vasthield, was Nils Schouterden achteraf niet tevreden.

"Het gevoel in de kleedkamer was goed, maar ikzelf ben niet content", reageerde de vleugelspeler van de Panda's. "We geven het kinderlijk weg. We komen makkelijk 2-0 voor en dan zijn er jongens die denken dat het al binnen is. Dat kan niet. Ik vind dat we hier twee punten laten liggen. Dat hebben we dit jaar al een paar keer voor gehad. Net dan mag je niet slabakken."

Ik heb echt schrik van Sint-Truiden

Zelf maakte de winger een knappe goal. "Ik wist meteen dat ik ging schieten, en was blij dat hij redelijk dicht tegen de paal erin vloog. Dat Sint-Truiden opnieuw won? Ik heb echt schrik van hen. Ik zei het deze week nog. Als ze kunnen winnen tegen Leuven, worden ze echt gevaarlijk. Dat is ook gebleken."

Schouterden pakte uit met enkele sterke rushes. Wordt dit stilaan zijn handelsmerk? "Het was tegen Pichot, die is niet van de snelste. (lacht) Ik voelde me wel goed vandaag. Iets dieper spelen, dat is echt wel mijn ding. Dan amuseer ik mij het meest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties