Reactie "Als we geen kampioen worden, hebben we 't onderweg ook zelf laten liggen"

Tamara Vereecken
| 15 reacties
"Als we geen kampioen worden, hebben we 't onderweg ook zelf laten liggen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Vukomanovic zei donderdagavond dat z'n team een klein mirakel zal nodig hebben om landskampioen te worden en hekelde daarbij het play-off-systeem.

Tamara Vereecken in Lokeren

De T2 van Standard had gisteren wel genoten van de wedstrijd. “Zeker. We speelden ook niet tegen om het even wie: spelers die meedingen naar ‘speler van het jaar’, trainer van het jaar,… Onze spelers hebben echter Lokeren goed vastgezet van in het begin. Wij kwamen nooit in de problemen.”

Opdracht volbracht? “Wij moesten winnen tegen Lokeren, en dat moeten we ook zondag doen. We hebben nog alle kansen maar hadden eigenlijk al kampioen moeten zijn. Dat is nu nog niet zo dankzij het geweldige systeem van de play-offs, die niemand in België graag speelt,” uitte Vukomanovic z'n frustratie.

Een beetje een mirakel nodig, maar we moeten er 200% voor gaan

Het wordt nog een spannende zondag komend weekend. “Anderlecht zal het niet loslaten, Lokeren maakt eerlijk gezegd weinig kans, denk ik. We zullen een beetje een mirakel nodig hebben maar we moeten er 200% voor gaan.”
Want ook die tweede plaats behouden, is belangrijk. “Zeker, we moeten inderdaad vol voor die drie punten gaan.”

Stel dat jullie de titel niet halen, dan zal de teleurstelling uiteraard enorm zijn? “Tuurlijk. Maar we hebben het ergens ook zelf laten liggen dan... De sleutelmatch was volgens mij de 0-0 op Club Brugge,” besloot de T2 eerlijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties