Reactie Club-vestiaire in zak en as: "De titelstrijd is voorbij. Er is helemaal niets erger"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 89 reacties
Club-vestiaire in zak en as: "De titelstrijd is voorbij. Er is helemaal niets erger"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge werd gisteren uit de titelrace geknikkerd door KRC Genk. De spelers, met Mathew Ryan op kop, zaten na afloop logischerwijs in zak en as. Al probeerde Tom Hogli toch nog met een positieve noot te eindigen.

Cédric De Volder in Genk

Club Brugge ging gisteren met 3-2 onderuit in de Cristal Arena van KRC Genk. De blauw-zwarte titeldroom werd op die manier keihard tegen de muur gesmakt. Vooral Mathew Ryan zat na afloop in zak en as. De Australische doelman van Club Brugge kreeg amper nog een woord over de lippen. Maar hij was lang niet de enige...

"We moesten winnen en dat deden we niet", mompelde de Australische international. "Nu is alles voorbij. Wat wil je dat ik zeg? Ik ben simpelweg enorm teleurgesteld. Vooral de manier waarop we vandaag doelpunten slikken doet pijn. Er is helemaal niets erger, hé. De titelstrijd is voorbij en dit is het einde."

"Ik voel me vooral schuldig tegenover de fans", pikt Lior Refaelov in. "Die mensen verwachtten heel veel van ons en we hebben ze simpelweg teleurgesteld. Iedereen deed er alles aan om ons naar de titel te leiden, maar we hebben de kans gemist.  Meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen. De titelstrijd is voorbij, punt."

Bjorn Engels droomde de voorbije weken misschien wel het meest over de titel. "Ik droom hier al van kleinsaf aan van", liet de verdediger eerder al optekenen. Maar die droom moet een jaartje de koelkast in. "Dit is misschien wel de grootste opdoffer in mijn nog prille carrière", aldus Engels na afloop. "En zeker als Club-fan komt dit enorm hard aan."

Ook gelegenheidsaanvoerder Tom Hogli was zichtbaar teleurgesteld, maar de Noor eindigde met een positieve noot. "Deze kans op de titel is misschien weg, maar het is geen afstel. Club heeft een fantastische trainer en een schitterende spelersgroep. Volgend seizoen doen we een nieuwe gooi naar het kampioenschap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties