De stats van topschutter Harbaoui: "Uitzonderlijk geschenk"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
De stats van topschutter Harbaoui: "Uitzonderlijk geschenk"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hamdi Harbaoui mag zich de beste schutter van het seizoen 2013-2014 noemen. De Tunesiër trof 22 keer raak en gaat daarmee Batshuayi vooraf.

Door Robby Morren

De strijd om de topschutterstitel bleef spannend tot op de slotspeeldag. Met een strafschop tegen Anderlecht bracht de spits van Lokeren zijn totaal op 22. Hij was bijzonder gelukkig met de persoonlijke prijs.

"Die titel van topschutter doet enorm veel plezier. Het is een uitzonderlijk geschenk voor mij. Het is het resultaat van hard werken", aldus de tevreden aanvaller.

Niet mijn laatste wedstrijd voor Lokeren

"We hebben met Lokeren een magnifiek seizoen gekend. Ik wil graag iedereen bedanken en in het bijzonder de coach en de technische staff."

De 29-jarige Tunesiër speelde in 36 wedstrijden, wat zijn doelpuntengemiddelde op 0,61 per wedstrijd brengt. Hij scoorde onder meer 2 keer vanop de stip en 5 keer met het hoofd.

Harbaoui ligt nog tot medio 2016 onder contract bij Lokeren, maar zijn prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven. "Of dit mijn laatste wedstrijd was voor Lokeren? Neen. We zullen wel zien wat de toekomst brengt." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties