Supporters dolenthousiast: "Over 4 jaar het WK winnen!"

Robby Morren
Robby Morren
| 54 reacties
Supporters dolenthousiast:  "Over 4 jaar het WK winnen!"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

De Duivelsgekte slaat hard toe. Duizenden enthousiaste fans hebben de microbe te pakken. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. We vroegen de mening van enkele supporters die woensdag de open training bijwoonden.

Door Robby Morren

"België heeft nu een ploeg met allemaal wereldsterren. Dat zie je niet zo snel. Eigenlijk is het toch absurd om zoveel kapitaal samen op het veld te zien", lacht Pieter uit Hoeselt.

"Als deze jonge groep nog wat meer ervaring heeft, is er heel veel mogelijk. Over 4 jaar moeten de Rode Duivels volgens mij in staat zijn om het WK te winnen." En in Brazilië? "Er is veel mogelijk als ze door die eerste ronde geraken en er niet te veel geblesseerden vallen."

Blij dat Januzaj voor België heeft gekozen

"We moeten met deze ploeg de groepsfase toch zeker doorkomen en eigenlijk zelfs als groepswinnaar", vindt Maarten uit Maasmechelen (rechts op de foto). "We zullen vooral moeten oppassen voor Rusland, dat is een stugge tegenstander.

"Ik hoop dat we de kwartfinale kunnen halen, dat zou mooi zijn. Er zit nog groeimarge in dit team. Dat bewijst toch ook de keuze van Januzaj voor België. Hij had immers nog veel andere opties. Ik ben blij dat hij voor de Rode Duivels heeft gekozen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties