Sfeerverslag: eerste editie All Star Games voetbal meer dan geslaagd

Mattias Verhaeghe
| 0 reacties
Sfeerverslag: eerste editie All Star Games voetbal meer dan geslaagd
Foto: © SC

In Kortemark vond de eerste editie van de All Star Games voetbal plaats. Benoit Verstraete (27) en Dwight D'Hooghe (26) zetten hun schouders onder de organisatie van een geslaagde voetbalmiddag.

SVD Kortemark was helemaal klaar voor een prachtige voetbalmiddag. Na een grijze en regenachtige morgen kwam de zon er toch door. Een gebrek aan sfeer was er zeker niet, integendeel. Een dj zorgde voor de muziek en mensen konden genieten van een hapje op de barbecue en een drankje bij de buitenbar. En niet te vergeten natuurlijk, er werd ook gevoetbald.

Daarin namen de beste spelers van eerste, tweede, derde en vierde provinciale uit heel West-Vlaanderen het tegen elkaar op. Elke wedstrijd bestond uit tweemaal 45 minuten, maar door de hitte werd de wedstrijd af en toe onderbroken voor een drankpauze.

Verstraete en D’Hooghe zagen dan ook meteen dat het goed was. “Er is veel volk gekomen, iedereen is enthousiast over het evenement, zelfs ondanks de regen die we even hadden. We hebben al enkele mensen gehoord die heel positief waren. Het is de eerste keer dat we het organiseren en het zal zeker niet de laatste keer zijn. We blikken tevreden terug op deze dag”, aldus Verstraete tegen Voetbalkrant.com.

“Het is een heel leuk concept. Ook al is het voetbalseizoen al even voorbij, dit is een hele leuke afsluiter. Het resultaat doet er niet toe vandaag, iedereen moet zich amuseren, en dat is zeker het geval. Het is leuk om eens tegen een andere ploeg en andere spelers uit te komen. Alles staat in het teken van voetbal en de organisatie is perfect”, wist Henk Sabbe, trainer van vierde provinciale Noord, te vertellen.

Ook de spelers zelf waren enthousiast over deze eerste editie. “Ik was meteen enthousiast over het idee toen ze mij belden. Het is een eer om bij de beste spelers van tweede provinciale te horen. Ik heb na het horen van het nieuws, meteen gekeken voor opvang voor mijn zoontje. Ik wou hier absoluut bij zijn. De competitie is al even voorbij, dus de conditie is niet top. Maar dat hoeft niet, we zijn hier om ons te amuseren, hoewel de competitiviteit nooit ver te zoeken is uiteraard. Iedereen wil winnen”, aldus een entousiaste Niek Decraecke van tweede provinciale Noord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties