De Blikvangers: Groep D - Engeland

Joris De Wolf
| 0 reacties
De Blikvangers: Groep D - Engeland
Foto: Photonews

Op het WK in Brazilië zullen alle ploegen met een selectie van 23 spelers aan de start komen. Bij elk land zijn er wel enkele sterren die er bovenuit steken. Wij stellen jullie deze voor, zo ook de sterren van Engeland.

Wayne Rooney

De absolute sterkhouder van Engeland is zonder twijfel Wayne Rooney. De aanvaller van Manchester United is al sinds 2003 Engels international en er lijkt nog altijd geen sleet op te zitten. In 88 wedstrijden was hij goed voor 38 doelpunten. De voorbije kwalificatieronde was hij met zeven doelpunten opnieuw extreem belangrijk voor The Three Lions. 

Frank Lampard

Ondanks zijn leeftijd is Frank Lampard nog altijd een van de vaste pionnen op het Engelse middenveld. De speler van Chelsea gaat al sinds 1999 mee bij de nationale ploeg. Hij verzamelde reeds 103 caps en daarin wist hij 29 keer te scoren. 

Jack Wilshere

Jack Wilshere maakte als zestienjarige zijn debuut in het eerste elftal bij Arsenal. Ondertussen is hij zowel bij de Londense club als bij de nationale ploeg uitgegroeid tot een onmisbare schakel. Het WK in Brazilië moet voor Wilshere de grote doorbraak vormen op het internationale toneel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties