De WK-babe: Groep G - USA

De WK-babe: Groep G - USA
Foto: © SC

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat wij jullie van elk land drie mooie WAGs aanbieden. Bij de Verenigde Staten hoefden we het niet ver te gaan zoeken voor onze topper, want Jamie Lee Darley is de vriendin van Sacha Kljestan.

Door Aernout Van Lindt

1. Jamie Lee Darley

Sacha Kljestan heeft het goed voor elkaar: hij hij is getrouwd met Jamie Lee Darley, een 27-jarig model dat geboren werd in Engeland, maar snel verhuisde naar Californië.

Daar leerde ze de speler van Anderlecht kennen op haar 21e verjaardag. Ze ging naar de universiteit in Santa Barbara en was zelf ook sportief, want ze speelde volleybal.

Ze verwierf in de Verenigde Staten bekendheid door haar deelname aan een talentenjacht, waarbij gezocht werd naar een nieuw meisje om te werken als Angel voor Victoria's Secret. Ze werd uiteindelijk tweede en lanceerde daarmee haar carrière als internationaal model. 

Ze stond al in Elle Belgium en hoort bij het Elite Model Management, waar ook onder anderen Gisele Bündchen, Adriana Lima en Naomi Campbell deel van uitmaakten. Adelbrieven genoeg dus voor Darley.

2. Salomé Khorasanchi

Vriendin van die andere Belgische connectie Oguchi Onyewu. Een Perzische parel pur sang.

3. Bianca Kajlich

Ex-vrouw van Landon Donovan, voor tv-kijkers bekend van onder andere Dawsons Creek en Rules of Engagement. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties