Glunderende Van Persie: "We gingen door en door en door"

Caroline Tonnelier
| 28 reacties
Glunderende Van Persie: "We gingen door en door en door"
Foto: © SC

Terwijl Spanje vernederd afdroop, was het voor Nederland genieten met volle teugen. Robin Van Persie was een van de absolute uitblinkers, maar ook hij had dit scenario niet verwacht.

RVP opende de score voor Nederland met een fantastisch doelpunt kort voor de rust en glunderde voor de camera’s van de NOS. “Het is onverklaarbaar, maar zulke dingen ontstaan. Het is echt fantastisch, maar het zijn drie punten en we moeten door. We mogen hier wel even van genieten”, aldus Van Persie.

Het doelpunt viel ook op een ideaal moment. “De goal was op een lekker moment, zo ga je toch met een beter gevoel de rust in. Het was ook een fantastisch moment voor de 2-1. Voor hen was het een mokerslag en we zijn gewoon doorgegaan. Vaak stop je na de 2-1 of 3-1, maar we gingen door en door en door…”

"Exact zoals de technische staf voorspelde"

Van Persie had ook niets dan lof voor Van Gaal. “We hebben hier op weken op getraind, het is ook zijn verdienste. Het is gegaan zoals hij het gezegd heeft, exact zoals de technische staf heeft voorspeld.” De spits blikt ook al vooruit. “Vanaf morgen moet de knop om en door naar Australië.” Maar eerst nog even de TV op straks in het hotel: “Ik kan niet wachten tot ik de beelden terugzie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties