Ezekiel de volgende certitude die de Vurige Stede verlaat?

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 45 reacties
Ezekiel de volgende certitude die de Vurige Stede verlaat?
Foto: © photonews

Na het vertrek van Michy Batshuayi en William Vainqueur lijkt Standard nog een onbetwiste titularis te verliezen. Zo zouden de Luikenaars een bod uit Rusland en Qatar ontvangen hebben voor aanvaller Imoh Ezekiel.

Dat Standard gisteren op haar website een communiqué publiceerde over de interesse in Ezekiel, zet het nieuws over de buitenlandse belangstelling alleen maar kracht bij. Uit vrees dat de kritiek van de supporters weer hoog oplaait, laat de club meteen ook weten dat van een vertrek enkel sprake kan zijn indien er een waardige vervanger voor handen is.

De officiele mededeling:

Aangezien er al geruchten beginnen lopen over een eventuele transfer van Imoh EZEKIEL, bevestigt Standard Luik dat onze jonge Nigeriaanse aanvaller door talrijke clubs in en buiten Europa begeerd wordt.

Zoals gewoonlijk wenst Standard Luik de beste oplossing te vinden rekening houdend met de belangen van alle partijen maar ook met de wens van de speler zelf.

Onze club is zich bewust van het belang om het evenwicht te behouden in het team dat ter beschikking wordt gesteld van Guy LUZON en zijn staff en zal dan ook geen risico nemen een speler als Imoh EZEKIEL te laten vertrekken alvorens een kwaliteitsvolle oplossing te hebben gevonden ter compensatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties