Liverpool heeft Origi te strikken

Liverpool heeft Origi te strikken
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK zit er op voor de Rode Duivels, dus nu kunnen de transfergeruchten rondom hen ook in alle hevigheid losbarsten. Divock Origi lijkt zijn toekomstige club al te hebben: Liverpool wil 12,5 miljoen euro geven voor het goudhaantje van Lille en de Belgische nationale ploeg.

Volgens BBC heeft Liverpool 12,5 miljoen euro over voor Origi. Liverpool dringt daarmee aan op een persoonlijk gesprek met de aanvaller van de Rode Duivels en Lille, dat hem het eerste jaar terug zou mogen huren.

Enkel met Origi en zijn vader willen ze nu een gesprek om de financiële details te bespreken. De deal zou snel beklonken kunnen zijn als Origi zelf een akkoord vindt. Met Lille is alles rond. Marc Coucke gaf het in Diabo al aan: "Origi volgend jaar nog eigendom van Lille? Dat weet ik niet, maar dat hij hier nog een jaar speelt is de kans 99%."

Als Origi naar Engeland zou verkassen, komt stilaan bijna iedereen uit de Duivelse selectie uit in de Premier League. Hij kan ploegmaat worden van Simon Mignolet en concurrent van onder anderen Benteke, Lukaku, Mirallas en Chadli voor de topschutterstitel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties