Reactie Yasar na mindere partij: "De coach feliciteerde me"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Yasar na mindere partij: "De coach feliciteerde me"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ali Yasar debuteerde op de linksachter in de basis. Hij had de hele eerste helft meer dan de handen vol met de snelle Adam Marusic. De jonge linksback kon de Serviër niet bijhouden en moest in de kleedkamer blijven. Toch kreeg hij felicitaties van Luzon.

Sander De Graeve in Kortrijk

De linksachter, uiterst links op de foto, is uiteraard nog jong. "Ik ben blij dat ik mijn eerste basisplaats kreeg. Van deze ervaring zal ik veel leren." Yasar verloor haast elk duel van Marusic. "Ik had last van het ritme. Met onze jonge verdediging stond de communicatie ook nog niet op punt."

Hopelijk krijg ik nog kansen

De jongeling leek niet echt teleurgesteld met zijn wissel. "Ik heb mijn wedstrijd gespeeld. De coach heeft me ook gefeliciteerd in de kleedkamer." Hij hoopt op meer kansen dit seizoen. "Normaal gezien blijf ik bij de A-kern. Hopelijk krijg ik nog speeltijd, maar de coach beslist."

Yasar heeft echter nog wat te leren. Hij liet grote ruimtes in zijn rug en kon de sprintduels niet winnen, een probleem op zijn geliefkoosde positie. "Mijn beste positie? Die waar ik vandaag stond, de linksachter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties