Denkt Real aan Courtois?

Jens Jacobs
| 8 reacties
Denkt Real aan Courtois?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois lijkt nog niet zeker van zijn plaats onder de lat bij Chelsea. Real Madrid zou zijn situatie in de gaten houden.

Het lijkt allemaal vrij onwaarschijnlijk. Real Madrid zit al met Diego Lopez en Casillias en kocht net Keylor Navas weg bij Levante. Een extra doelman lijkt dus niet nodig. Onwaarschijnlijke transfers zijn nu eenmaal het handelsmerk van de Koninklijken, dus de vermeende interesse volgens El Confidencial kan wel degelijk een grond van waarheid bevatten.

In Madrid zouden ze in Courtois de beste keeper van de nabije toekomst zien. De aankooppolitiek van voorzitter Perez is nu eenmaal de beste spelers overal wegkopen en Courtois is in dat opzicht een plausibele piste. Als blijkt dat de jonge Belg op de bank moet plaatsnemen bij Chelsea, wil Madrid hem weghalen en zich zelf ontdoen van Casillias en Diego Lopez, aldus het medium. Navas zou dan de doublure van onze landgenoot worden.

Veel interesse

Heel veel als dus, een transfer is zeker nog niet voor meteen. Toch houdt Mourinho er maar beter rekening mee dat zowat heel de Europese top op de loer ligt om Courtois binnen te halen. Met de huidige doelmannen in hun selectie beschikken zowel Chelsea als Real Madrid over een ongezien luxeprobleem. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties