Sporting Lokeren heeft nieuwe aanvaller beet

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Sporting Lokeren heeft nieuwe aanvaller beet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren lijkt zijn nieuwe aanvaller beet te hebben. De Macedoniër Besart Abdurahimi komt de gelederen versterken. De transfer wordt vandaag nog afgerond, zo vernam onze redactie van de Waaslanders.

Gisteren raakte al bekend dat de 24-jarige Abdurahimi medische testen kwam afleggen op Daknam. Die zouden niets verdacht aan het licht gebracht hebben en de aanvaller zou dan ook zijn krabbel hebben gezet onder een overeenkomst.

Drie seizoenen?

De Macedoniër, die zowel diep in de spits als op beide flanken uit de voeten kan, tekende een contract van drie seizoenen met optie. Enkel de handtekening van voorzitter Roger Lambrecht moet vandaag nog volgen.

Abdurahimi speelde de voorbije jaren in loondienst van NK Zagreb in Kroatië. In het seizoen 2012-2013 zette de technisch vaardige aanvaller de netten twaalf keer bol, maar na een dispuut met de club speelde hij vorig jaar een half seizoen op uitleenbasis bij Hapoel Tel Aviv. Daar scoorde de aanvaller vier doelpunten in twintig wedstrijden (negen basisplaatsen).
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties