Verrast Habibou met transfer naar Standard?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 28 reacties
Verrast Habibou met transfer naar Standard?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Habib Habibou mag zijn koffers nemen bij KAA Gent, waar trainer Hein Vanhaezbrouck niet meer op hem rekent. Waar hij heen gaat is nog niet duidelijk, maar op Twitter lichtte de spits alvast een tipje van de sluier op…

“Een beetje wit en een beetje rood…”, luidde de ietwat mysterieuze tweet van Habibou. Een sein dat de 27-jarige aanvaller uit de Centraal-Afrikaanse Republiek op weg is naar Standard?

In de reacties gingen de volgers van Habibou meteen hélemaal los. “Heb je getekend bij Standard? Zeg me alsjeblieft dat het zo is!” en “Welkom bij Standard”, klonk het al meteen.

Habibou in plaats van Anelka?

De Rouches zagen deze zomer hun vaste aanvallers van vorig seizoen vertrekken met Michy Batshuayi en Imoh Ezekiel. Guy Luzon kreeg er reeds Tony Watt bij en ook de naam van Nicolas Anelka viel meermaals. Maar in plaats van de voormalige Franse international komt Habibou nu mogelijk de gelederen versterken. 

Inmiddels liet Habibou via Twitter al weten dat hij nog steeds een Buffalo is, ondanks de geruchten omtrent zijn persoon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties