Verlosser Soumahoro opnieuw in de lappenmand

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Verlosser Soumahoro opnieuw in de lappenmand
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent begon tegen Mechelen pas na de inbreng van Soumahoro echt te draaien. De blessuregevoelige Ivoriaan staat echter opnieuw aan de kant met een lichte blessure aan de quadriceps. Hij is onzeker voor Standard. Voor Milicevic, Caenepeel en Locigno viel er wel positief nieuws te rapen.

Sander De Graeve in Gent

Soumahoro besliste de match niet in zijn eentje, maar lag wel aan de basis van de ommekeer. "Met Soumahoro brachten we iemand die zich niet wegsteekt en altijd de actie wil maken", aldus Vanhaezebrouck op de persbabbel. "We brachten extra kwaliteit met die wissel."

Die kwaliteit moet Gent misschien missen tegen Standard. "Yaya heeft de training moeten staken met last aan de quadriceps, ik denk niet dat het ernstig is, maar we moeten afwachten." Hij was niet de enige met problemen. "Ook Habib kon niet meetrainen met last aan de mediale band. Ook bij hem moeten we afwachten hoe ernstig het is", aldus de oefenmeester.

Verder lijkt de Gentse ziekenboeg relatief leeg. "Uros Vitas liet gisteren een scan nemen, maar de uitslag kennen we nog niet. Nicklas Pedersen werkt verder aan zijn revalidatie." Voor drie spelers lijkt de miserie voorbij. "Caenepeel, Locigno en Milicevic konden aansluiten bij de groep." Vooral de creatieve Milicevic werd de voorbije wedstrijden gemist bij AA Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties