STVV wil zich tonen: "Maar het woord titelkandidaat is nog veraf"

STVV wil zich tonen: "Maar het woord titelkandidaat is nog veraf"
Foto: © SC

Sint Truiden staat bij veel waarnemers aangeduid als één van de titelfavorieten in de tweede klasse. De Limburgse club begon overtuigend aan het seizoen en hoopt daar dit weekend een overwinning bij te doen.

Kotysch weet zelf ook dat er veel ogen op hen gericht zullen zijn. “We zijn de eerste wedstrijd goed doorgekomen en dat geeft natuurlijk vertrouwen. We weten ook dat we sommige zaken nog beter kunnen en moeten doen en moeten dus geconcentreerd verder werken. Toch geeft het vertrouwen als je de eerste match wint. Bergen is een sterke ploeg en zij kunnen zich geen nieuw puntenverlies veroorloven na de nederlaag tegen Eupen”, aldus de Duitse verdediger aan Voetbalkrant.com.

Met een goede organisatie komt men in tweede klasse al een heel eind en dat beseft ook de speler van Sint Truiden. “Ook tegen Bergen moet onze organisatie goed staan. We moeten laten zien aan iedereen dat we tot veel in staat zijn. Toch blijven we met onze voeten op de grond en laten we ons niet gek maken. We hebben een goede ploeg, maar het woord titelfavoriet is nog te ver af. De competitie is nog maar net begonnen. “

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties