"Preud'homme is een betere trainer dan Dunga, Scolari en Blanc"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 66 reacties
"Preud'homme is een betere trainer dan Dunga, Scolari en Blanc"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft er sinds deze zomer een extra troef bij met Fernando Menegazzo. Daar waar er in het begin nog wat twijfels omtrent de ervaren Braziliaan, zijn die na enkele wedstrijden helemaal weg.

Menegazzo ontpopte zich in geen tijd tot een belangrijke schakel in de driehoek op het middenveld van Club. De ex-speler van Bordeaux kwam bij blauw-zwart terecht via Michel Preud’homme, iemand waarvoor hij veel respect heeft.

“Ik heb onder Carlos Dunga, Luiz Felipe Scolari, Laurent Blanc en Ricardo Gomes gewerkt. Wel, Michel Preud’homme is de beste trainer die ik al heb gehad. Ik heb geen enkele trainer een tegenstander weten analyseren zoals Michel”, zo zegt Menegazzo in Het Nieuwsblad.

"Had ik gewild, ik tekende opnieuw bij Bordeaux"

Het scheelde niet veel of Menegazzo zat deze zomer opnieuw bij zijn ex-club Bordeaux. “Ik heb een heel goede band met de voorzitter van Bordeaux, waar ik misschien na mijn carrière terechtkan. Had ik gewild, ik tekende er opnieuw.”

“De voorzitter was nog aan het grappen dat hij me het dubbele zou betalen van de Belgen. Maar als je zes jaar ergens speelt, kom je onbewust in een comfortzone terecht. Dat wilde ik niet. Ik wilde mezelf onder druk zetten en een nieuw land leren kennen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties