Transfergeruchten 11/08: Jobhopper naar Udinese? Touré wellicht naar Turkije

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Transfergeruchten 11/08: Jobhopper naar Udinese? Touré wellicht naar Turkije
Foto: © Photonews

Het transfercircus zal nog een dikke drie weken aanhouden. De geruchten stromen dan ook elke dag binnen. Wij bundelen voor u de spelers die aan een nieuwe club worden gelinkt.

Kolo Touré zet carrière voort in Turkije

Trabzonspor heeft een akkoord bereikt met Kolo Touré. De Ivoriaanse verdediger is op overschot bij Liverpool, dus niets lijkt een overgang in de weg te staan.

Giacomo op avontuur naar Milaan?

Giacomo Bonaventura is op weg naar AC Milan. De technisch vaardige Italiaan komt nu nog uit voor Atalanta Bergamo.

Amauri wéér andere werkgever in Serie A?

Amauri, de 34-jarige spits van Parma, staat in de belangstelling van Udinese. De aanvaller kwam in Italië ook al uit voor Fiorentina, Juventus, Palermo, Chievo, Empoli, Napoli, Messina en Piacenza.

Week van de waarheid voor RSCA en Big Dan

RSC Anderlecht is nog steeds op zoek naar een extra verdediger. Daniel Van Buyten staat hoog op het paars-witte verlanglijstje, maar denkt ondertussen ook aan stoppen. De 83-voudig Rode Duivel zou de landskampioen in de loop van de week een antwoord geven.

Defour op weg naar Astridpark? Of naar Philips Stadion?

Ondertussen lijkt ook Steven Defour dicht bij een transfer naar RSC Anderlecht te staan. Paul Stefani, de zaakwaarnemer van de Rode Duivel, was gisteren een opvallende gast in het Astridpark. Al mag ook PSV nog niet worden afgeschreven. Volgens Sommige media zitten FC Porto en de Lampenclub ook opnieuw rond de tafel.

"Ik ben niet met transfer bezig"

"Ik verwacht niet dat Vadis Odjidja-Ofoe eind augustus nog bij Club Brugge zal voetballen", waren de woorden van Michel Preud'homme enkele weken geleden. Maar de middenvelder gaf zelf aan helemaal niet bezig te zijn met een transfer. "Ik wil nu vooral mijn oude niveau halen."

Franse winger voor Peeters?

Charlton Athletic hoopt Yannis Salibur naar the Championship te halen. De club van Roland Duchâtelet, Bob Peeters en Yoni Buyens krijgt echter concurrentie van Brentford FC. Voor de volledigheid: Clermont Foot wil minstens één miljoen euro voor de flankaanvaller.

Vercauteren dan toch niet naar Genk?

Franky Vercauteren werd vorige week aangekondigd als de nieuwe coach van KRC Genk, maar blijft volgens Samara gewoon in Rusland. "We hebben een gesprek gehad met de coach over zijn toekomst bij Samara", klinkt het daar.

Blind hoopt op United

Daley Blind werd al eerder in verband gebracht met Manchester United. Louis van Gaal wil de Nederlands international van Ajax graag naar Old Trafford halen. De verdediger zelf liet ondertussen al weten dat die liefde wederzijds is.

Everton wil Chelsea-huurling naast Lukaku

Everton heeft Romeu Lukaku dan wel te strikken, maar hoopt ook nog op de komst van Christian Atsu. De 22-jarige Ghanees ligt onder contract bij Chelsea, maar heeft op Stamford Bridge geen zicht op speelminuten.

Vertonghen out, Agger in?

Tottenham Hotspur staat op het punt om Daniel Agger binnen te halen. De verdediger van Liverpool zou een vertrek van Jan Vertonghen moeten opvangen. De geruchtenmolen rond de Rode Duivel gaat meteen een versnelling sneller draaien.

Senegalees voor Standard?

Standard zou op het punt staan om Ricardo Faty binnen te halen. De 28-jarige verdedigende middenvelder zou de broodnodige buffer voor de verdediger moeten worden. Vorig seizoen was hij nog actief bij AC Ajaccio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties