Reactie Menegazzo aan basis van tegendoelpunt: "Foutje duur betaald"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Menegazzo aan basis van tegendoelpunt: "Foutje duur betaald"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Menegazzo lag met een foutje aan de basis van het groen-zwarte tegendoelpunt. De Braziliaan was na afloop dan ook ontgoocheld over het puntenverlies, maar trekt zich op aan de prestatie van Club Brugge. "We hebben nog steeds niet verloren."

Cédric De Volder in Brugge

Een misverstand tussen Jesper Jorgensen en Fernando Menegazzo lag aan de basis van de 1-1 van Junior Kabananga. "Het is ongelooflijk zuur om na zo'n wedstrijd een doelpunt in cadeauverpakking weg te geven", liet Thomas Meunier optekenen. Ook Menegazzo was teleurgesteld, maar de ervaren Braziliaan stond niet te lang stil bij het nieuwe puntenverlies.

"Dat ene foutje hebben we enorm duur betaald", komt Menegazzo nog eens terug op het doelpunt van Cercle. "Anders hadden we de drie punten gepakt. We vergaten onze eigen kansen af te werken en daardoor was de wedstrijd op dat moment nog niet in een beslissende plooi gevallen. En dat vind ik eigenlijk triest voor Club."

Strategie van Cercle? Dat is er één zoals een ander

Toch probeerde de ervaren middenvelder ook naar positieve noten te zoeken. "Ik ben ontgoocheld, maar dit is zo erg niet. Club Brugge heeft dit seizoen nog steeds niet verloren. En ook defensief staan we sterk, we pakten nog maar twee doelpuntjes. Bovendien vond ik ons de voorbije weken ook goed voetbal op de mat brengen."

Bjorn Engels gaf al aan dat Cercle een soort 'anti-voetbal' speelde. "Dat hoort nu eenmaal bij het spelletje", besluit Menegazzo. "Zo'n derby wordt geleid door emoties. Al geef ik toe dat het onze manier van voetballen na de rust heeft beïnvloed. Cercle probeerde ons te frustreren, hé. Maar dat is een strategie zoals een ander." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties