Racing Genk nu ook in Kortrijk in de boot

Redactie
| 6 reacties
Racing Genk nu ook in Kortrijk in de boot
Foto: © Photonews

Op zaterdag staan vier duels op het programma. De hoogspanning is vooral in Kortrijk te vinden, waar Racing Genk naarstig op zoek gaat naar een overwinning. Maar of dat zal lukken?

Het is ver gekomen in de Jupiler Pro League, maar Kortrijk is favoriet tegen Racing Genk. Opvallend: ook in Mechelen was Racing Genk geen favoriet en toen werd dan ook verloren: 3-1. 

Nu probeert Racing Genk alsnog eens de drie punten te pakken, en wel in Kortrijk - dat ook nog wel wat punten kan gebruiken. Het zou wel eens spannend kunnen gaan worden en dus op hoogspanning staan.

Lokeren probeert thuis tegen Lierse terug aan te pikken met play-off 1 gevoelens, terwijl het puntenloze Charleroi favoriet blijft tegen Waasland-Beveren in een absoluut degradatieduel.

En wat denkt u?

Gelooft u in een stunt? Als Lierke Plezierke de punten kan wegkapen op Daknam, dan maken wij van 60 euro meteen 420 euro. Bij een gelijkspel levert uw gratis bonus van 60 euro via UNIBET toch ook maar mooi 258 euro op. Aarzel dus niet en waag nu een gokje!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties