Reactie Annys: "Nee, ik voel me niet de pineut"

Annys: "Nee, ik voel me niet de pineut"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een handsbal van Maxime Annys die de 2-2 van Anderlecht inluidde. Youri Tielemans zette de penalty onverbiddelijk om, maar Annys vond niet dat hij er veel schuld aan had.

Johan Walckiers in Westerlo

"Moet ik me schuldig voelen? Nee, ik voel me niet de pineut. Ik kan mijn arm er ook niet afkappen. Dennis (Praet) perste er nog een serieuze inspanning uit en tackelde die bal het veld in. Ik dacht dat hij buiten ging gaan, maar ineens komt het leer tegen mijn dij en dan tegen mijn hand."

Lichte penalty

"Tja, dat is goed gedaan van Dennis, maar ik maak geen slaande beweging. Voor mij is het een lichte penalty. Maar ja, dat zal Bojovic verleden week ook wel gezegd hebben toen hij een penalty veroorzaakte tegen ons op dezelfde manier", was Annys eerlijk.

Maar Annys was ook tevreden. "Chapeau voor ons als Anderlecht zich in de tweede helft moet aanpassen aan ons en een derde middenvelder erin zet omdat ze voelen dat ze er niet doorkwamen centraal. En uiteindelijk werden er dat zelfs vier. We hadden uitzicht op meer, maar het mocht niet zijn", haalde Annys de schouders op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties