Beckenbauer giet olie op vuur: "Reus naar Bayern of andere topclub"

Beckenbauer giet olie op vuur: "Reus naar Bayern of andere topclub"
Foto: © Photonews

De rivaliteit tussen Bayern München en Borussia Dortmund speelt zich niet alleen af op het veld. Ook ernaast geven ze elkaar de nodige (plaag)stoten. Zo heeft Bayern- voorzitter Franz Beckenbauer nog maar eens olie op het vuur gesmeten.

Bayern haalde de voorbije jaren Mario Götze en Robert Lewandowski weg bij de rivaal. Maar Beckenbauer maakte het allemaal nog wat erger door Marco Reus in verband te brengen met een transfer. "Reus in Bayern-tenue is een combinatie die ik me heel goed kan indenken", zei Beckenbauer in Bild. "Indien het mogelijk is om een speler met klasse te halen, dan moet je daartoe een poging ondernemen. Mocht hij in 2015 niet naar Bayern komen, dan gaat het waarschijnlijk om een andere grote club als Real Madrid of Manchester United."

Een andere topclub dus. Alsof Borussia zich de voorbije jaren niet ontpopt heeft tot absolute topclub. "Dortmund zal waarschijnlijk niet proberen om Reus te behouden. Ik kan begrijpen waarom Dortmund de discussie over Reus niet kan waarderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties