Reactie Cyriac: "Een punt gewonnen, geen twee verloren"

Cyriac: "Een punt gewonnen, geen twee verloren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gohi Bi Cyriac scoorde zijn eerste van het seizoen. Het startschot voor Anderlecht om toch nog een punt uit de brand te slepen. De Ivoriaan moet nu punten scoren, want binnenkort staat Matias Suarez er weer.

Johan Walckiers in Westerlo

Cyriac kreeg het vertrouwen van Besnik Hasi na een slechte eerste helft. Suarez kwam er voor één keer niet op om de Ivoriaanse aanvaller te vervangen. "De coach had bij de rust gevraagd om rustig te blijven en ons spel te blijven spelen. We hebben heel wat kansen laten liggen, dat weet ik ook. Maar we hebben de juiste mentaliteit getoond. Die eerste treffer doet plezier. Dat is zo voor elke aanvaller. Ik ben bijna aan mijn beste vorm."

Je speelt niet tegen kinderen hé

Na de 2-2 drong Anderlecht opvallend weinig aan voor de winnende treffer. Hasi bouwde zelfs meer zekerheid in. "We hadden veel gelopen en veel energie verbruikt. Op een gegeven moment moet je blij zijn met het punt dat je kan halen, want Westerlo bleef aandringen. Dan moet je de organisatie behouden. Je speelt niet tegen kinderen hé."

Voor Cyriac was het punt dus een winst. "Ja, als je ziet dat je van 2-0 nog kan terugkeren, moet dat een pluim voor het elftal zijn. We hebben een punt gewonnen, geen twee verloren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties