Reactie Mpoku met hoop: "In voetbal is alles mogelijk"

Mpoku met hoop: "In voetbal is alles mogelijk"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paul José Mpoku onderging met Standard het spel van de Russische grootmacht. Tegen Zenit konden de Rouches nooit een vuist maken. Toch denkt Mpoku dat een stunt in Rusland nog mogelijk is.

Sander De Graeve in Luik

Standard was in de eerste helft nergens. "We hadden die moeten beginnen op de manier waarop we de tweede helft aanvatten. We hebben geprobeerd om hoog druk te zetten en te tonen dat deze groep echt iets kan, maar we speelden iets te laag", aldus Mpoku.

"In de tweede helft ging het veel beter. De mentaliteit was er, iedereen was gemotiveerd", aldus de flankspeler die er blijft in geloven. "Het klopt dat die 0-1 een slechte score is, maar het is nog niet gedaan. In voetbal is alles mogelijk. Eerst concentreren we ons op Westerlo en dan opnieuw op Zenit. Die Russen zijn ook maar mensen, hé."

Mpoku was onder de indruk van Zenit: "Het is een echte wereldploeg met spelers die meer dan 20 miljoen euro waard zijn. We hebben echter kwaliteiten en we moeten er voor gaan. Daar moeten we aanvallen van het begin." Nieuwkomer Faty maakte een goeie beurt. "Hij was sterk in de recuperatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties