Reactie Kapitein Essevee sust na 5 op 15: "Dit is geen drama"

Kapitein Essevee sust na 5 op 15: "Dit is geen drama"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem raakte in eigen huis niet voorbij Moeskroen en prijkt zo met een 5 op 15. Na de openingsspeeldag tegen Kortrijk werd niet meer gewonnen. Toch is het nog geen crisis aan de Gaverbeek. Karel D'Haene legt uit waarom.

Aernout Van Lindt in Waregem

“We hebben al wat tegenslag gehad. Doelpunten die wat ongelukkig vallen, blessures, … het zit echt tegen momenteel in de competitie”, refereert D’Haene onder andere naar de nieuwe blessure van Steve Colpaert.

Met onder andere Club Brugge, Lokeren en AA Gent was het programma ook niet makkelijk tot op heden: “En Moeskroen is ook een sterke ploeg. Ze hebben vertrouwen en dan weet je dat het moeilijk wordt om een achterstand op te halen.”

Laatste pass niet goed genoeg

Al hadden de bezoekers misschien niet op voorsprong mogen komen: “Klopt, we hadden enkele goede mogelijkheden in de eerste helft. De laatste pass zat steeds net niet goed genoeg. We moeten nu gewoon groeien in de middenmoot, dit is nog geen drama.”

Mogelijk nog met enkele versterkingen om toch play-off 1 te halen? “We wachten niet speciaal op versterking. Er zit wel degelijk kwaliteit in onze huidige groep ook, we moeten er het beste van maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties