Vadis blijft op vlakte: "Ik ben nog steeds een speler van Club"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Vadis blijft op vlakte: "Ik ben nog steeds een speler van Club"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxime Lestienne vertoeft momenteel in Qatar, Vadis Odjidja-Ofoe bond de schoenen nog eens aan in Mechelen. Beide spelers staan dan wel op het punt om te vertrekken, maar de middenvelder blijft heel voorzichtig in zijn bewoordingen.

Cédric De Volder in Mechelen

Vadis Odjidja-Ofoe heeft er (hoogstwaarschijnlijk) zijn laatste minuten in het shirt van Club Brugge opzitten. De West-Vlamingen bereikten namelijk een overeenkomst met Norwich City omtrent een transfer. De verhuis wordt hoogstwaarschijnlijk één dezer dagen afgerond. Al bleef Vadis zelf Achter De Kazerne wel heel voorzichtig in zijn bewoordingen.

"Ik ben op dit moment nog steeds een speler van Club Brugge", aldus de middenvelder na afloop. "Mijn contract is hier nog steeds lopende en ik doe nog steeds mijn uiterste best voor de club. Of dit mijn laatste wedstrijd is geweest voor blauw-zwart? Daar wil ik verder niets over zeggen."

Logisch dat Maxime en Vadis kans willen grijpen

Een kort vragenrondje bij zijn ploegmaats maakt echter al meteen het één en ander duidelijk. "Het is logisch dat zo'n spelers (Vadis en Maxime Lestienne, nvdr.) zo'n kans willen grijpen", vertelt Victor Vazquez. "Ik neem ze het dan ook niet kwalijk dat ze ons gaan verlaten. Ik ben er trouwens van overtuigd dat we genoeg kwaliteit in de groep hebben om dat op te vangen. Nu zullen de jongeren moeten opstaan."

"Hopelijk komen er deze week nog enkele versterkingen", sprak Thomas Meunier de woorden van de Catalaan dan weer tegen. "Het was voor mij niet eenvoudig om opnieuw de klik te maken en hoger te voetballen. Victor speelde dan weer in de spits en zelfs Bjorn Engels werd in de aanvalslinie gegooid. Dat is niet evident natuurlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties