Dury formeel: "Sylla en Conté blijven"

Dury formeel: "Sylla en Conté blijven"
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Zulte Waregem staat nog voor drukke dagen op de transfermarkt. Een paar spelers mogen weg, een paar anderen komen mogelijk de rangen nog versterken. Francky Dury schetst alvast hoe Essevee er voor staat.

Aernout Van Lindt in Waregem

Aan uitgaande zijde mogen er nog drie spelers zeker weg: "Crimi mag een club zoeken, Cacérès mag weg en ook Naessens mag weg. Dat hij moest geopereerd worden? Daar kan ik niets aan doen. Misschien dat hij daardoor nog een mooie optie kan zijn voor een of andere ploeg", aldus Dury. "Als een ploeg iets minder voor hem wil geven door zijn blessure, kan dat een opportuniteit zijn."

En ook Trajkovski zou volgens sommige bronnen nog weg mogen, al wil Dury dat nuanceren: "Ik moet dat nog bekijken. Ik wil hem volgen in zijn ontwikkeling, daarom hebben we hem ook teruggehaald naar de club", verwijzend naar de huurperiode bij KV Mechelen. Misschien hangt een en ander af van wie aan inkomende zijde op zijn plaats kan worden binnengehaald. Als James Troisi komt, heeft de Macedoniër misschien minder speelkansen.

"Meespelen om play-off I met wat er nog bijkomt"

Ibrahima Conté zal alvast aan de Gaverbeek blijven: "Zo dicht bij het einde van de transferperiode? Dan kan ik zeggen: Sylla en Conté blijven. Die laat ik niet vertrekken."

En wie komt er allemaal nog bij? "We zoeken nog steeds de spelers zoals in het begin, op het middenveld. Er zijn nog enkele van mijn A-opties vrij, maar het is niet makkelijk om ze binnen te halen", geeft Dury toe. Om vurig te besluiten: "Maar ik ben er van overtuigd dat we begin september een goede ploeg zullen hebben. En kunnen meespelen om play-off I met wat er nog bijkomt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties