Sprokkels: Goed nieuws voor United, negatief record voor Engeland

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Sprokkels: Goed nieuws voor United, negatief record voor Engeland
Foto: © Photonews

De transfermarkt is gesloten, de competities aller landen op gang getrapt. Ook vandaag worden we opnieuw bestookt met kleine nieuwtjes en leuke weetjes. Onze redactie goot alles in een handig overzicht.

Negatief record voor Engeland

De opkomst voor de oefeninterland van Engeland tegen Noorwegen was bedroevend. Sinds de vernieuwing van Wembley waren er nog nooit zo weinig supporters. De 40 181 aanwezigen konden achteraf de afwezigen spijtig genoeg niet echt ongelijk geven...

Rojo krijgt visum

Manchester United-aanwinst Marcos Rojo heeft eindelijk zijn visum te pakken.  Hij is dan ook beschikbaar voor de volgende wedstrijd tegen QPR.

Odemwingie (ex-La Louvière) out tot na Nieuwjaar

Peter Odemwingie, in een ver verleden nog actief bij het Waalse La Louvière, heeft afgelopen weekend een zware knieblessure opgelopen. De 33-jarige aanvaller van Stoke City wordt pas in januari terug verwacht.

Messi herstelt goed van letsel aal de lies

Lionel Messi was er gisteren met Argentinië niet bij in de oefeninterland tegen Duitsland (2-4 winst). De aanvaller van Barcelona herstelt van een liesprobleem, opgelopen in het competitieduel van zondag tegen Villarreal. De Vlo blijft zich voorlopig wel beperken tot revalidatie-oefeningen.

Waasland-Beveren zet MVV met ruime cijfers opzij

Waasland-Beveren haspelde deze namiddag een oefenpot af tegen het Nederlandse MVV Maastricht. De Waaslanders sloten de partij af met 5-3 winst. Nieuwkomer Amido Baldé wist meteen te scoren. Verder troffen ook Robin Henkens, David Hubert, Ante Vukusic en Renaud Emond raak.

Zimling (ex-Club Brugge) traint eerste keer mee bij Ajax

Niki Zimling maakte op de laatste dag van de transferperiode de overstap van het Duitse Mainz 05 naar Ajax. Bij de Amsterdammers trainde de Deense middenvelder samen met die andere nieuwkomer Diederik Boer een eerste keer mee.

Kom onze Rode Duivels aanmoedigen

We hebben het gisteren al gemeld, maar een extra keer kan geen kwaad. Er zijn nog steeds tickets voor de wedstrijd tussen België en Australië van vanavond. De loketten rond Sclessin gaan open om 18u!

Verjaardagscadeautje voor debutant?

Marc Wilmots kan Yannick Ferreira Carrasco een wel heel mooi verjaardagsgeschenk bezorgen. De flankaanvaller kan zijn eerste cap pakken op de dag dat hij 21 kaarsjes uitblaast.

Ghomsi wordt opgevist

Antonio Ghomsi vond de voorbije weken geen nieuwe club. KV Mechelen besliste ondertussen om de flankverdediger opnieuw bij de A-kern te halen. Dat laat Het Laatste Nieuws weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties