Sprokkels: Ronaldinho op weg naar Mexico en Rode Duivels bouwen feestje in Carré

Sprokkels: Ronaldinho op weg naar Mexico en Rode Duivels bouwen feestje in Carré
Foto: © Photonews

De transfermarkt is gesloten, de competities aller landen op gang getrapt. Ook vandaag worden we opnieuw bestookt met kleine nieuwtjes en leuke weetjes. Onze redactie goot alles in een handig overzicht.

Ronaldinho op weg naar Mexico

Ronaldinho lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. De voormalige ster van FC Barcelona staat op het punt om een contract te tekenen bij het Mexicaanse Guerétaro.

Rode Duivels bouwen feestje in Carré

De Rode Duivels wonnen gisteren van Australië met 2-0 en gingen dat vieren in Carré Willebroek. Opvallend detail: Radja Nainggolan sloop de discotheek binnen in korte broek!

Kazachstan haalt klinkende overwinning

Er liep zopas nog een oefenwedstrijd af. Kazachstan haalde het met maar liefst 7-1 van Kyrgyzstan. Khizhnichenko was de held met twee goals.

Van kwaad naar erger voor Koster

Na zijn slechte start als coach van Jong Oranje, 0-1 verlies tegen Georgië, kreeg Adrie Koster nog een klap. Twee spelers blesseerden zich en kunnen niet spelen tegen Jong Slovakije. Het gaat om Saymak van Zwolle en Zihyech van Twente. Ebecillio is geschorst.

AZ moet het een tijdje zonder spits stellen

Steven Berghuis deed het de laatste weken voor AZ. Hij scoorde al drie doelpunten en staat daarmee tweede in de schuttersstand. Tijdens een oefenwedstrijd sloeg het noodlot echter toe. De aanvaller brak een beentje in de voet en is zes tot acht weken out.

STVV-Antwerp en STVV- RC Mechelen krijgen combiregeling

Bij deze twee wedstrijden zullen de loketten gesloten zijn vanaf drie uur voor de wedstrijd. Tickets voor de wedstrijd STVV – KRC Mechelen kunnen enkel in de fanshop aangekocht worden, tot en met zaterdag 13 september 17u00 (maximaal 4 tickets per identiteitskaart). Tickets voor de wedstrijd STVV – Antwerp zijn te koop vanaf maandag 15 september in de fanshop tot en met zaterdg 27 september 17u 00. Voor beide wedstrijden kunnen supporters van de bezoekende ploeg enkel bij hun club terecht voor tickets en busvervoer.

Vreemde fout op Malta

Op Malta werd het Maltees volkslied even verkeerd gestart. Even leek het zo dat Linkin Park het nieuwe volkslied van de Maltezers had gemaakt.

Anelka gaat Del Piero achterna

Anelka, lange tijd in beeld bij Standard, trekt naar India. De Franse aanvaller gaat er in de nagelnieuwe Indische Super League voetballen bij FC Mumbai. Ook Del Piero, Trezeguet en Pirès spelen in de nieuwe competitie.

Jongetje van 7 kent de oplossing

Een jongetje van 7 is fan van Leeds en hij heeft de oplossing: maak van hem de nieuwe manager en promotie, zelfs de Champions League zijn weer mogelijk. Leeds doet het met 5 op 15 voorlopig niet goed in de tweede klasse.

Nog meer pech ...

De jongedame die op training al eens een bal keihard op het gezicht kreeg van Jan Vertonghen, had bijna weer pech. "Een van onze tickets op Sclessin bleek voor een niet-bestaande plaats te zijn", aldus Florence in Het Nieuwsblad. Het kwam gelukkig allemaal goed.

Straks kennen we coach Lierse

Rondom de klok van 3 zal Lierse zijn nieuwe coach voorstellen. Stanley Menzo werd eerder de deur gewezen na teleurstellende resultaten (4 op 18).

En nu op naar de fandag

De match tegen Australië zit er op, nu kan er uitgekeken worden naar de fandag. Die is morgen in Oostende. Alle supporters op post voor een mooie nazomerdag aan de Belgische kust.

Geen verjaardagscadeautje voor debutant

Marc Wilmots kon Yannick Ferreira Carrasco een wel heel mooi verjaardagsgeschenk bezorgen. De flankaanvaller kon zijn eerste cap pakken op de dag dat hij 21 kaarsjes uitblaast, maar dat gebeurde uiteindelijk niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties