Uitvoerend Comité en bondsvoorzitter houden lippen stijf toe

Uitvoerend Comité en bondsvoorzitter houden lippen stijf toe
Foto: © Photonews

Aan de Houba De Strooperlaan hielden ze de lippen dinsdagnamiddag stijf op elkaar na de vergadering tussen het Uitvoerend Comité en voorzitter François De Keersmaecker. Niemand wou commentaar geven over wat er besproken werd.

"Aangezien het om een interne vergadering ging, wordt er geen commentaar gegeven. Misschien volgt er communicatie na de vergadering van aanstaande vrijdag, maar dat zien we dan wel", aldus woordvoerder Pierre Cornez, de enige die iets wou zeggen.

Vrijdag wel commentaar?

Op de vergadering werd besproken hoe de samenwerking tussen het Uitvoerend Comité en het directiecomité van CEO Steven Martens beter kon verlopen. Joseph Allijns (voorzitter KV Kortrijk), Johan Timmermans (voorzitter KV Mechelen), Bart Verhaeghe (voorzitter Club Brugge) en Philippe Collin (voorzitter Technische Commissie KBVB en secretaris-generaal bij Anderlecht) weigerden elke reactie na afloop van de vergadering. Timmermans wilde wel kwijt dat "de vergadering productief verliep".

Vrijdag staat er een beheerraad op het programma en daar moeten Martens en zijn rechterhand Bob Madou uitleg komen geven over hun werking. Vrijdag kan er dus meer nieuws komen, maar dat is nog niet zeker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties