Van der Wiel: "Op papier is Ajax kansloos in onze groep"

Van der Wiel: "Op papier is Ajax kansloos in onze groep"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gregory van der Wiel speelt volgende week op het veld waar zijn carrière echt begon: in de Amsterdam ArenA. Ajax wil graag naar de volgende ronde geraken, maar met PSG en Barcelona in de poule lijkt dat een utopie.

"Op papier wel", zegt Van der Wiel in Voetbal International. "Als we tien keer tegen elkaar spelen dan zal Ajax waarschijnlijk slechts één keer winnen. Zo liggen de verhoudingen. Maar dat betekent tegelijkertijd dat ze wel een kans hebben. Als wij het te makkelijk opvatten, dan kunnen ze ons altijd verrassen."

"Ik volg Ajax op de voet en heb ze gezien tegen PSV. Toen vond ik ze goed combineren, maar tegelijkertijd stel je vast dat ze kwetsbaar zijn. Daar moeten we met onze kwaliteit en ervaring gebruik van kunnen maken. We zijn er ook enorm op gebrand om verder te komen in de Champions League dan vorig seizoen. Toen kwamen we uiteindelijk tekort tegen Chelsea, maar ik heb idee dat we gegroeid zijn."

"Deze groep is twee, drie jaar bij elkaar, we voelen elkaar goed aan. Het zou eigenlijk alleen maar beter moeten gaan. We hebben een geweldig elftal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties