De Keersmaecker legt uit: "Problemen van laatste maanden wegen niet op tegen al het goede"

De Keersmaecker legt uit: "Problemen van laatste maanden wegen niet op tegen al het goede"
Foto: © photonews

Steven Martens mag aanblijven als CEO van de KBVB. Dat is de slotsom van een dagje vergaderen aan de Houba de Strooperlaan met de Raad van Bestuur van de voetbalbond. Op een persconferentie achteraf verdedigde de bondsvoorzitter zijn keuze voor Martens.

"Er zijn fouten gemaakt", geeft De Keersmaecker grif toe. "Intern zullen we de nodige maatregelen en aanpassingen nemen." Toch is dat volgens De Keersmaecker zeker geen reden om al het goede van de voorbije jaren weg te smijten.

"We mogen niet vergeten dat we de laatste jaren met het Belgisch voetbal en onze organisatie een enorme weg hebben afgelegd. De problemen van de laatste maanden wegen niet op tegen het goede van die jaren", aldus de bondsvoorzitter. "Daarom hebben we het vertrouwen opnieuw uitgesproken in elkaar en in de leden van de directie."

Wel is er nog niet over alle hete aardappels gesproken tijdens de vergadering. De lonen en de bonussen, het productiehuis van Kompany en de zaak rond ex-teammanager Nicolas Cornu liggen allemaal nog op tafel tijdens een volgende vergadering. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties