Reactie Louis: "We moeten voor onszelf spelen wanneer de fans niet opdagen"

Louis: "We moeten voor onszelf spelen wanneer de fans niet opdagen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jeff Louis was dé uitblinker bij Standard in de 2-0 zege tegen Rijeka. De vinnige vleugelspeler was tot zijn wissel betrokken bij haast elke goeie aanval van de Rouches. Hij was achteraf erg tevreden, maar begrijpt ook het onbegrip van de fans.

Sander De Graeve in Luik

"We zijn uiteraard erg tevreden met de drie punten", aldus Louis na de wedstrijd. "We hebben onze opdracht volbracht." Vooral de kleine vleugelspeler blonk uit. "Het was inderdaad een goeie match voor me. Ik kon inderdaad een paar keer bijna scoren. Dat gebeurt natuurlijk in het voetbal, soms scoor je, soms niet. Het belangrijkste is dat je blijft proberen."

De zege kwam er na een mindere periode. "We waren er al even naar op zoek. Deze overwinning was broodnodig." De fans bleven massaal thuis, een gevolg van de mindere vorm. "Ik begrijp het ongenoegen van de supporters. We begingen de voorbije weken al een pak fouten. We moeten echter vooral voor onszelf spelen. Als de supporters niet komen, is dat hun goed recht, maar het mag ons niet beïnvloeden."

We moeten minder goals slikken

"Vandaag hebben we weinig stommiteiten begaan. We maken veel goals, ook in de competitie, maar slikken er erg veel. We moeten beter kunnen standhouden achterin. Die clean sheet nu is al een begin, daarop moeten we verder werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties