Slecht nieuws voor Fellaini: "United bereidt nieuw bod voor op middenvelder"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Slecht nieuws voor Fellaini: "United bereidt nieuw bod voor op middenvelder"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Louis van Gaal droomt er nog steeds van om Arturo Vidal naar Old Trafford te halen. De Nederlander hoopt de Chileen in januari voor te stellen. En dat betekent in één adem natuurlijk slecht nieuws voor Marouane Fellaini.

De concurrentie op het middenveld van Manchester United is sowieso al moordend. De komst van Arturo Vidal betekent dan ook meteen dat er een plaats minder beschikbaar is in de centrale as. Volgens The Daily Star willen The Mancunians tijdens de wintermercato een slordige veertig miljoen euro op tafel gooien voor de middenvelder van Juventus. En zo'n kapitaal zet je natuurlijk niet op de bank.

Ondertussen is Marouane Fellaini opnieuw zo goed als wedstrijdfit na zijn enkelblessure. Bovendien draait het momenteel vierkant bij Manchester United. Big Fella heeft dus nog enkele maanden de tijd om zich te bewijzen tegenover zijn Nederlandse veldheer. En dat zal nodig zijn: volgens de Britse media is van Gaal namelijk nog steeds niet overtuigd van de meerwaarde van de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties