Capon: "Serieus afgezien van de pijn tijdens mijn revalidatie"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Capon: "Serieus afgezien van de pijn tijdens mijn revalidatie"
Foto: © photonews

Brecht Capon timmert na een lange inactiviteit door een enkelblessure aan de weg terug bij KV Kortrijk. Voor KVK-TV laat de Kortrijkzaan zijn licht schijnen over de zware revalidatie en het seizoensbegin van zijn teammaats.

In de voorbereiding sloeg het noodlot voor de 26-jarige Capon toe. "In een oefenmatch sloeg ik enkele minuten voor tijd mijn enkel om. Ik was veel langer out dan vooraf verwacht. Het was frustrerend om geen conditiewerk te kunnen doen. Zeker onder de nieuwe trainer wil je jezelf bewijzen."

Dringend onze thuisreputatie aanschroeven

Ook de herstelfase verliep niet gesmeerd. "Ik heb serieus afgezien tijdens de revalidatie met veel pijn aan de enkel. De laatste weken vond ik weer een doel en dan gaat het beter. Ik wil mezelf nu scherp zetten en de conditie terugvinden. Dan valt alles wel in zijn plooi."

Woensdag bekerden de Kerels een ronde verder na alweer een uitzege bij OH Leuven. "We moeten nu dringend onze thuisreputatie eens aanschroeven", aldus Capon. "Met een thuisoverwinning kunnen we vertrokken zijn voor een goed seizoen. Moeskroen doet het zeer goed, maar als je wint kom je zomaar op een punt van de revelatie. Dan is er zeker nog niets verloren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties