Reactie Cornelis en Lecomte zijn het niet eens over strafschop: "Hij duwde mij eerst"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Cornelis en Lecomte zijn het niet eens over strafschop: "Hij duwde mij eerst"
Foto: © Photonews

Westerlo versloeg Cercle Brugge in het Jan Breydelstadion met 1-2. Hans Cornelis veroorzaakte de tweede Westelse roos door een penaltyfout te maken op Lecomte. Achteraf waren de meningen daarover verdeeld.

Sander De Graeve in Brugge

"Ik krijg volgens mij eerst een duw van hem waardoor ik val", aldus Cornelis. "In mijn val raak ik hem inderdaad, maar ik vind het een heel lichte penalty." Lecomte zag dat anders. "Ik heb de beelden nog niet gezien, maar hij tackelt me echt wel bewust, volgens mij." De penalty was alvast belangrijk. Hij viel net na een grote kans voor Cercle en sneed de Bruggelingen met 0-2 even de adem af.

Er zijn betere scheidsrechters

Over één ding waren beide heren het wel eens, de jonge scheidsrechter Lawrence Visser floot niet zijn beste match. "Ik ga geen kritiek geven, maar er zijn betere scheidsrechters", aldus Cornelis. "Hij was langs beide kanten niet consequent", aldus Lecomte die eerder al neer ging en een penalty wou.

"Ik werd gesandwicht in de eerste helft. Ik zag het nog niet opnieuw, maar daar kon je ook een strafschop voor fluiten. Ach, uiteindelijk draaide het in ons voordeel uit en ik kreeg mijn penalty dan in de tweede helft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties