Reactie Trebel na incidentrijke nederlaag bij Feyenoord: "Ref gaf twee fouten toe"

Trebel na incidentrijke nederlaag bij Feyenoord: "Ref gaf twee fouten toe"
Foto: © Photonews

In de match tussen Feyenoord en Standard viel werkelijk geen enkel doelpunt dat niet ter discussie stond. Middenvelder Adrien Trebel stond na de partij er gefrustreerd de pers te woord.

Sander De Graeve in Rotterdam

De Portugese ref was de kop van jut bij Standard. "Ik ben enorm gefrustreerd. We zijn bestolen, anders kan ik het niet stellen. Bij die eerste goal van Feyenoord raakte echt niemand die bal aan. Bij de tweede was er handspel. Ik denk dat de ref moet brillen, of dat hij zijn bril niet bij had", aldus Trebel.

Volgens de middenvelder kwam de ref zich nog excuseren. "Hij is na de match nog gepasseerd en zei dat hij twee fouten maakte en dat het hem speet." Achteraf bleek dat van Beek de bal toch nog licht raakte met de schouder, maar er was een herhaling of dertig nodig om het te zien.

Hij zag zijn ploeg al wat beter spelen dan de voorbije weken. "Het komt beetje bij beetje. We werken hard op training en dat werpt vruchten af. Alleen worden we daar vandaag niet voor beloond. Ach, zo zit het voetbal in elkaar zeker? Zondag krijgen we een nieuwe kans tegen Club Brugge."

Luzon werkt zich echt te pletter

"Daar gaan we punten pakken", is Trebel vol vertrouwen. Hij steunt ook coach Luzon, die onder vuur ligt. "We luisteern allemaal goed naar onze coach. Hij werkt zich echt te pletter. We volgen zijn richtlijnen nauwgezet op en het loopt steeds beter. De neuzen staan in dezelfde richting."

Titelverdediger Sevilla liet verrassend punten liggen bij Rijeka waardoor het één punt meer telt dan Feyenoord en Standard. "Het ligt inderdaad iets dichter bij elkaar dan verwacht. Hadden we die discutabele goals niet tegen gekregen, stonden we gedeeld eerste met vier punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties