Mitrovic na fluitconcert: "Niet verwacht dat hier zoveel druk zou zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 85 reacties
Mitrovic na fluitconcert: "Niet verwacht dat hier zoveel druk zou zijn"
Foto: © Photonews

Aleksandar Mitrovic kreeg woensdag het eigen publiek over zich heen. Na de wedstrijd klonk het dat de Serviër naar de dopingcontrole moest en dus geen uitleg kon geven. In de Servische krant Mozzart Sport deed hij dat echter wel.

Mitrovic heeft blijkbaar de druk in het Astridpark onderschat. Nochtans had zijn manager, Nenad Jestrovic, hem daar wel het één en ander over kunnen vertellen. "Ik had nooit verwacht dat er hier zoveel druk zou zijn", zegt hij in het Servische Mozzart. "Als je scoort ben je koning, maar als je niet scoort, dan krijg je de eigen fans over je heen. Soms ben ik dat wel wat beu. Het doet minder pijn dan in het begin. Het went blijkbaar en je wordt er harder door."

Het lukt wel een keer

Mitrovic is echter al acht CL-wedstrijden zonder goal. "Maar dat komt wel. Ik raakte tegen Borussia toch al de paal. Als ik blijf geloven en werken, dan lukt het volgende keer wel. Misschien al tegen Arsenal. Tegen Dortmund zijn we als ploeg tekort geschoten. Tegen zo'n team wordt alles afgestraft."

Het was echter niet om de gemiste kans dat Mitrovic op de korrel werd genomen. Het publiek was al lang daarvoor aan het fluiten, maar die unieke mogelijkheid de nek omwringen hielp natuurlijk niet. Mitrovic wordt echter meer verweten niet genoeg inzet te tonen. Tegen Dortmund liep hij zes keer buitenspel doordat hij veel te traag terugkeerde van de vorige fase(s).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties