Sprokkels: Standard schrijft zwarte cijfers en Wasyl brengt 'mystery guest' mee naar de aftrap

Caroline Tonnelier
| 11 reacties
Sprokkels: Standard schrijft zwarte cijfers en Wasyl brengt 'mystery guest' mee naar de aftrap
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Standard schrijft zwarte cijfers

Standard Luik kon het seizoen 2013-2014 afsluiten zonder verlies, dat laat de club weten. Het exploitatieverlies van zo'n 12,7 miljoen euro werd gecompenseerd door de verkoop van spelers.

Atlético 3-0 achter na 13 minuten!

Atlético Madrid ging deze namiddag op bezoek bij Valencia. De Spaanse landskampioen stond met het schaamrood op de wangen na amper 13 minuten 3-0 achter. De Kroaat Mandzukic kon op het half uur milderen tot 3-1. Het verslag van de match kan u HIER lezen. 

Wasyl brengt 'mystery guest' mee naar de aftrap

Marcin Wasilewski geeft morgen de aftrap van de topper tussen RSC Anderlecht en Racing Genk. De Pool, die tot een echte clubheld uitgroeide, komt niet alleen naar het Constant Vanden Stockstadion afgezakt. De verdediger van Leicester City brengt nog een speciale gast mee. Wie dat is ziet u morgen net voor de klok van zes.

Alves blijft dan toch

Opmerkelijk nieuws uit Spanje. Enkele dagen nadat Dani Alves aankondigde aan het eind van het seizoen de deur bij Barcelona achter zich dicht te trekken, lijkt hij nu toch bij te tekenen. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Sport tekent hij een nieuw contract binnen de drie weken. 

McLeish was ooit bijna van Anderlecht

Alex McLeish is nu coach van Genk, maar had als speler bij Anderlecht kunnen terechtkomen. "Toen ik 19 was en voor Aberdeen uitkwam, toonde Anderlecht interesse. Ik was heel erg gecharmeerd, maar uiteindelijk is het er nooit van gekomen. Ik vermoed dat manager Alex Ferguson de telefoon heeft neergegooid.", zo is te lezen in Het Nieuwsblad.

KVO-spits op cover FIFA 15

Elimane Coulibaly amuseerde zich met het bewerken van de cover van FIFA 15. Hij plaatste zichzelf naast Lionel Messi.

Barkley staat dicht bij terugkeer

Goed nieuws voor Roberto Martinez. De coach van Everton kan binnenkort opnieuw beroep doen op Ross Barkley. De Engelse international blesseerde zich begin dit seizoen aan de knie, maar zou na de interlandbreak opnieuw beschikbaar moeten zijn.

Tabarez langer bondscoach van Uruguay

De Uruguayaanse bondscoach Oscar Tabarez heeft zijn contract verlengd. Hij blijft tot 2018 trainer van het nationale elftal en moet Suarez en co naar het WK in Rusland leiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties