Reactie De topweek van Lokeren: "Het is allemaal nieuw en buitengewoon"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
De topweek van Lokeren: "Het is allemaal nieuw en buitengewoon"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nill De Pauw brak gisteren de ban voor Sporting Lokeren. De Waaslanders beten voor de rust de tanden stuk op een tienkoppig KV Oostende, maar de flankaanvaller tekende kort na de koffie voor de verdiende gelijkmaker. "En tien minuten later stond de 3-1 plots op het scorebord."

Cédric De Volder in Oostende

"We hadden ook voor de rust al het gevoel dat we nog over KV Oostende zouden springen", legt Nill De Pauw uit. "We zijn gewoon blijven voetballen en die ingesteldheid heeft uiteindelijk geloond. Na die 1-1 was het dan ook simpelweg freewheelen naar 2-1 en 3-1, hé. We weten voor elke wedstrijd dat we veel kansen zullen bijeen voetballen, maar misschien moeten er nog meer worden afgewerkt. Al lukt dat de laatste weken al een pak beter."

Lokeren beleefde een topweek. Na de overwinning in de Europa League tegen Metalist Kharkov gaan de Waaslanders de interlandbreak in op de tweede plaats. Ook De Pauw tekende in beide wedstrijden overigens voor een doelpuntje. "Maar ik denk dat het ploegbelang toch primeert. (lacht) Ik vond ons ook gisteren goed aan de wedstrijd beginnen, maar dan komen we op een ongelukkige manier op achterstand. Onze motivatie is zo groot. Het blijft allemaal nieuw en buitengewoon, hé."

Bedoeling om thuis altijd en tegen iedereen te winnen

De Waaslanders maken van Daknam met dertien op vijftien dan nog eens een oninneembare vesting. "Het is de bedoeling om thuis altijd en tegen iedereen te winnen", besluit de flankaanvaller. "De groep vindt het dan nog eens extra leuk om het publiek te verwennen. Die mensen waren de voorbije maanden en jaren fantastisch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties