Genkse bank zet organisatie op punt: "Hier kunnen we op bouwen"

Genkse bank zet organisatie op punt: "Hier kunnen we op bouwen"
Foto: © Photonews

De drukste bank van eerste klasse: die van Racing Genk. De technische staf van de Limburgers is tijdens een match heel actief. Met vier proberen ze de organisatie op punt te zetten en tegen Anderlecht lukte dat wonderwel.

Het was soms even de wenkbrauwen fronsen als je de drukte aan de Genkse bank zag. Zowel de T2, T3 als T4 kwamen aanwijzingen geven of bijsturen. Alex Rae deed dat vooral bij stilstaande fases, terwijl Pierre Denier het middenveld instructies gaf. Hans Visser moest dan weer vertalen voor Alex McLeish als één van de Franstalige jongens iets kwam vragen. De organisatie wordt bij Genk op punt gezet en dat heeft wel wat voeten in de aarde. Tegen Anderlecht kregen ze alvast een punt uit de brand gesleept.

"We verdienden al meer punten sinds ik hier ben", zei McLeish na het zevende gelijkspel van dit seizoen. "Maar tegen Anderlecht hebben we iets neergezet waarop we kunnen bouwen", vond de Schotse hoofdcoach. "We probeerden te scoren, maar dat lukte niet zo goed. Cavric en Mboyo waren wat ongelukkig, maar ze zullen nog garant staan voor de nodige goals."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties