Road to France: Spanje onderuit in groep C na flater Casillas

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Road to France: Spanje onderuit in groep C na flater Casillas
Foto: © photonews

Iker Casillas werd de voorbije weken openlijk in vraag gesteld bij Real Madrid en dat zou de komende dagen ook wel eens het geval kunnen worden bij de nationale ploeg. Spanje verloor niet alleen in Slovakije, maar de doelman ging ook in de fout.

Slovakije 2 - 1 Spanje

Iker Casillas ging namelijk zwaar in de fout bij het eerste doelman van Slovakije. Na een dik kwartier voetballen miskeek San Iker zich op een vrije trap van Juraj Kucka. Francisco Alcacer maakte de score zeven minuten voor het laatste fluitsignaal gelijk, maar Miroslav Stock bezorgde Slovakije alsnog de volle buit. Slovakije gaat op die manier alleen aan de leiding in groep C na twee overwinningen in twee wedstrijden. 

Macedonië 3 - 2 Groot-Hertogdom Luxemburg

De partij tussen beide voetbaldwergen is geëindigd op een 3-2-overwinning voor de thuisploeg. Aleksandar Trajkovski bracht de thuisploeg op voorsprong. Bovendien zorgde een andere speler uit de Jupiler Pro League, Besart Abdurahimi van Sporting Lokeren, in de slotminuten voor de beslissende treffer. Voor Macedonië zijn het meteen de eerste punten van deze EK-kwalificatiecampagne

Overig resultaat:

Wit-Rusland 0 - 2 Oekraïne

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties