Tielemans in het lijstje van 40 grootste talenten: "Hij wordt het beste exportproduct van Anderlecht sinds Lukaku"

Tielemans in het lijstje van 40 grootste talenten: "Hij wordt het beste exportproduct van Anderlecht sinds Lukaku"
Foto: © Photonews

Youri Tielemans heeft dit seizoen al heel wat indruk gemaakt. De youngster van Anderlecht lijkt helemaal te ontbolsteren en liet ook in de Champions League al heel veel maturiteit zien. Meer dan reden genoeg om hem op te nemen in de lijst met 40 grootste talenten.

In de lijst van The Guardian staan alle grote toekomstige spelers opgelijst. Nikola Vlasic, de 17-jarige broer van hoogspringster Blanka wordt bijvoorbeeld een grote toekomst voorspeld, maar ook voor Youri Tielemans is er veel aandacht.

Jurgen Klopp roemde hem al voor de match tegen Borussia Dortmund in de Champions League. "En hij is niet de enige op wie hij indruk zou moeten maken", valt er te lezen. "Hij zou goed passen bij Borussia: niet bang om de bal te krijgen, met de mogelijkheid om het tempo of de richting van het spel te veranderen."

En de lofzang is nog niet gedaan: "Hij kan het allemaal: of het nu met een goede pass of een leuke dribbel is, zijn tempo of een combinatie van de drie. Dit wordt het beste exportproduct van Anderlecht sinds Romelu Lukaku."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties