Hoe voelt Zulte Waregem zich na twee weken trainen?

Hoe voelt Zulte Waregem zich na twee weken trainen?
Foto: © photonews

Na de verloren match in en tegen Lierse zaten alle spelers in zak en as. De ervaren spelers staken hun ontgoocheling niet onder stoelen of banken. Zijn zij twee weken later tot rust gekomen met de match op Sclessin in het verschiet?

"Desnoods stamp ik er karakter in", gaf Sammy Bossut na die match toe. "We doen te weinig om punten te pakken en er zijn er bij die zomaar denken dat ze hier gewoon een match kunnen komen spelen", was ook Olafur Skúlason ontgoocheld en een beetje boos.

"Je kan niet zomaar het veld oplopen en denken dat het wel zal gaan", aldus nog de IJslander. "We moeten nu uit deze situatie raken en er is veel werk te doen." Iets wat ook Francky Dury beaamde: "We moeten beseffen dat we onderaan staan en spelen tegen de degradatie. Nu denk ik dat iedereen het wel door heeft."

Het interlandreces gaf Dury en zijn troepen twee weken de tijd om alle neuzen in dezelfde richting te zetten. Is het besef er helemaal gekomen? Hoe kijken de hoofdrolspelers richting match op Sclessin? Dat komt u later te weten op Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties