Reactie Vanderbiest vond drie punten rechtvaardiger: "Maar laat ons nog maar eventjes Oostende blijven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Vanderbiest vond drie punten rechtvaardiger: "Maar laat ons nog maar eventjes Oostende blijven"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende en Royal Mouscron Péruwelz hielden het gisterenavond op een scoreloos gelijkspel. Na afloop was de ene oefenmeester tevreden, terwijl de andere een andere afloop in gedachten had.

Cédric De Volder in Oostende

Voor de duidelijkheid: het was Rachid Chihab die tevreden was met het puntje in het Albertpark. "We zijn momenteel nog aan het zoeken naar ons vertrouwen van in het begin van het seizoen", aldus de coach van les Hurlus. "In dat opzicht ben ik dus tevreden met deze puntendeling. Bovendien stemt het me tevreden dat we eindelijk de nul eens op het bord hielden op verplaatsing."

Fred Vanderbiest had het duidelijk lastig met de verdedigende intenties van de bezoekers. "Om goed voetbal te spelen heb je twee ploegen nodig", aldus de oefenmeester van the Kustboys met een kwinkslag. Maar Mouscron Péruwelz heeft natuurlijk het recht om op die manier te voetballen. Op verplaatsing doen we soms net hetzelfde."

Om goed voetbal te spelen heb je twee ploegen nodig

"Ik vind het wel opvallend dat alles en iedereen enorm teleurgesteld is met een gelijkspel", besluit Vanderbiest. "Er wordt de laatste weken steeds meer van ons verwacht, maar we zijn nog steeds maar Oostende. En laat ons bovendien nog maar eventjes gewoon Oostende blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties