Assist Hazard brengt Mönchengladbach naar koppositie (met beelden)

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Assist Hazard brengt Mönchengladbach naar koppositie (met beelden)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mönchengladbach wist nog niet te verliezen in deze editie van de Europa League en heeft met Hazard in de basis opnieuw de punten gepakt. Het troefde Apollon Limassol af met 0-2 en verzekerde zich zo van de leiderspositie in groep A.

Onze landgenoot startte op de rechtse flank en creëerde al onmiddellijk gevaar. Na vijf minuten maakt hij ruimte voor zichzelf op de rand van de zestien, maar leverde een slecht schot af. De rest van de eerste helft zouden de Duitsers wel domineren, maar tot scoren zou het niet komen.

Na de rust kwamen kwam Mönchengladbach de kleedkamer uit met de duidelijke bedoeling om de drie punten uit Cyprus mee naar huis te nemen. Hazard schilderde iets voor het uur een prachtige voorzet op het hoofd van Raffael, die niet naliet om te scoren. Tien minuten later zorgde Hazard weer voor sensatie. De technisch vaardige Belg controleerde een bal perfect rond het strafschopgebied en haalde snel uit naar doel, maar de bal belandde op de doellat. Hazard werd enkele minuten voor tijd naar de kant gehaald, en zag Patrick Herrmann de score nog verdubbelen. 

Bekijk de video van de assist hier:


Goal Raffael - Apollon 0-1 Moenchengladbach...
door footballEnLigne

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties